Februari: Doe the Challenge bij Bailine

Februari: Doe the Challenge bij Bailine

Februari is een mooie maand om met Bailine te starten. In tien weken kun je een maatje kleiner zijn en strakker, steviger en fitter zijn. Dus: besteed die aandacht nu aan jezelf om je vorm te verbeteren, je gezonde voedingskeuzes aan te scherpen en je energie te verhogen!
 
Bailine in Nederland heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, de website is vernieuwd en een hele leuke en actieve facebookpagina (www.facebook.com/BailineNederland) waar veel leuke en interessante info en recepten wordt gedeeld, dus volgen maar!
 
Ook bij pijnklachten!
Inmiddels zijn we ook steeds meer bezig voor dames die om wat voor reden minder in staat zijn training te doen door bijvoorbeeld lage rugklachten, fybromialgie, reumatische klachten etc als het gaat om de pijnbestrijding en verhoging van energie. Ook dat is mogelijk met de behandeling van Bailine!
 
Bij Bailine Rijswijk en Den Haag is het nu de tijd om te checken of je nog sessies hebt staan (blijven max 1 jaar geldig) en wellicht plannen te maken om weer de draad op te pakken. We zijn nog steeds een zeer efficiente manier om krachttraining te doen en je huid te verstevigen. Daarnaast helpen we je ook weer met de voor jou passende voedingskeuzes.