Margriet den Hartog

Mijn naam is Margriet den Hartog en ik ben een vrouw zoals jij. Ik ben graag gezond en wil in vorm zijn en blijven. Voor mij geen diëten; daar geloof ik niet in. Voeding is de basis voor een gezond lijf en het is goed om je bewust te zijn van wat je eet.

Bailine

Dankzij Bailine blijf ik bewust van wat ik eet. Door Bailine zit ik weer vol energie. Sinds ik de Bailine behandeling heb ontdekt ben ik 10 kilo lichter. Dat is zeer geleidelijk gegaan, waardoor ik nu 2 kledingmaten ben afgevallen en weer in balans ben! Dat is voor mij de aanleiding geweest om in 2007 mijn eigen studio te starten: Bailine in Rijswijk. Sinds het voorjaar van 2011 heb ik Bailine in Den Haag overgenomen.

Gratis proefbehandeling

Inmiddels heb ik al heel wat vrouwen geholpen met gewicht verliezen en het krijgen van een steviger en strakkere huid. Door samen aan een slanker figuur te werken, zie ik dat mijn klanten zelfbewuster en vol zelfvertrouwen zijn. Hoe kan ik jou helpen? Kom eens kijken en meld je aan voor de gratis proefbehandeling.

Al 40 jaar succes

Bailine is een concept dat in Scandinavië is ontstaan en al 40 jaar bestaat. Inmiddels zijn er in veel landen Bailine studio’s gevestigd, waardoor duizenden vrouwen in staat zijn geweest om een slanker en gezonder figuur te krijgen en centimeters en kilo’s te verliezen. We garanderen resultaat!

Margriet den Hartog en Melanie Maphar werken beiden afwisselend in de vestigingen Rijswijk en Den Haag.

 Margriet den Hartog

Margriet den Hartog

 Melanie Maphar

Melanie Maphar